Posredovalnica rabljenih predmetov
STARA ROBA, NOVA RABA

Kupimo vse kar je zastonj in podarimo naprej po simbolični ceni.

Pravila in pogoji uporabe spletne prodaje

Ko v kategoriji Nakup zaključite z izbiro artiklov, kliknete na ikono košarice, kjer se vam odprejo polja za vnos osebnih podatkov. Oznaka z zvezdico pomeni, da je vpis podatka v prazni prostor obvezen. Ko vnesete navedene podatke imate spodaj možnost označitve Dostava po pošti s plačilom preko TRR , Dostava po pošti s plačilom po povzetju ali Osebni prevzem.

Ko v kategoriji Nakup zaključite z izbiro artiklov, kliknete na ikono košarice, kjer se vam odprejo polja za vnos osebnih podatkov. Oznaka z zvezdico pomeni, da je vpis podatka v prazni prostor obvezen. Ko vnesete navedene podatke imate spodaj možnost označitve Dostava po pošti s plačilom preko TRR , Dostava po pošti s plačilom po povzetju ali Osebni prevzem.

Če označite možnost Dostava po pošti s plačilom preko TRR, vam izdelke pošljemo po pošti s storitvijo družbe Pošta Slovenije d. o. o. Za storitev vam k ceni izdelkov prištejemo 3.99€, ne glede na težo ali število izdelkov. Če označite možnost Dostava po pošti s plačilom po povzetju, vam izdelke pošljemo po pošti s storitvijo Plačilo z odkupnino družbe Pošta Slovenije d. o. o. Kupcu se omogoči, da kupljeno blago plača ob dostavi, namesto da bi plačal vnaprej. Prejemnik pošiljke bo ob prevzemu pošiljke plačal znesek odkupnine ter znesek vplačnine za priložen vplačilni dokument (zneske vplačnin lahko preverite v Ceniku ostalih storitev). Znesek storitve posredovanja poštne pošiljke se nanaša predvsem na težo posredovanega izdelka.

Če želite izdelke prevzeti neposredno v Posredovalnici rabljenih predmetov Stara roba, nova raba na lokaciji Poljanska cesta 14, označite možnost Osebni prevzem. Ko izberete način plačila in prevzema kliknite polje Na blagajno. 

S tem, ko kliknete polje Na blagajno, je potrebno postopek nakupa dokončati v roku dveh ur. Po poteku dvournega časa, se izdelki iz vaše košarice samodejno izbrišejo.

Ko pregledate verodostojnost podatkov za nakup, kliknite polje Potrdi in zaključi nakup. 

Sistem vam potrdi, da je bil nakup uspešno zaključen. Če ste izbrali možnost Osebni prevzem, rezervirani artikli na vaš prevzem čakajo 8 dni. Po poteku omenjenega roka, se artikli vrnejo nazaj v spletno prodajo. Če ste izbrali možnost Dostava po pošti s plačilom preko TRR , se vam prikažejo podatki, ki jih vnesete v UPN obrazec. Če zneska nakupa ne poravnte v roku 8 dni, se artikli vrnejo nazaj v spletno prodajo. Ko prejmemo vaše nakazilo vam izdelke pošljemo v roku 4 delovnih dni.  Če ste izbrali možnost Dostava po pošti s plačilom po povzetju, je storitev pošiljanja z možnostjo plačila z odkupnino, ki se izvede preko družbe Pošta Slovenije d. o. o., po pogojih in pravilih poslovanja družbe. http://www.posta.si/opis-storitve/458/Storitve-na-posiljke Znesek storitve posredovanja poštne pošiljke se nanaša predvsem na težo posredovanega izdelka.

Vsi izdelki iz kategorije Nakup so rabljeni, razen, če je pri opisu predmeta posebej navedeno, da je izdelek nerabljen in v original embalaži.

V primeru dostave po pošti, lahko v roku 8 dni, podate pisno pritožbo na e-mail naslov jean.nikoli@gmail.com ali nas pokličete na telefonsko številko 031 220 047. Pritožbe bomo reševali posamično.

Podatki o tekočem računu za nakazila:
TRR: SI56 6100 0001 5180 071
BIC banke prejemnika: HDELSI22
Koda namena: GDSV
Naslov: Zadruga Stara roba, nova raba, Celovška 134, 1000 Ljubljana 

Davčna številka: 86872753
Matična številka: 7191804000
Transakcijski račun: SI56 6100 0001 5180 071 odprt pri Delavski hranilnici d.o.o.
Telefon: 059 010 075
E-pošta: itararoba.novaraba@kraljiulice.org

Posredovalnica obratuje na lokacijah Poljanska 14 in Studenec 41 (Moste-Polje).